طناب زدن برای لاغری

سلام وقت بخیر. من ۲۲ سالم قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۴ کیلو هستش دور مچ بنده ۱۳ استخون بندی ریزی دارم ولی شکمم بزرگ هست برعکس بقیه جاهای بدنم رژیم کم خوری گرفتم یعنی رژیمم رو جوری بستم بدون ورزش ماهی ۲ کیلو کم کنم ولی شنیدم طناب زدن خیلی شکم رو آب میکنه...سوالم اینه که روزی چند دقیقه طناب بزنم؟ من هر ۲۰ الی ۳۰ تا طناب با سرعت بالا میزنم ۵ الی ۱۰ ثانیه استراحت میکنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
وزن شما کاملا مناسب قدتون هست
برای آب کردن چربی های شکم و زیر شکم بهترین راه انجام تمرینات بدنسازی مخصوص به شکم و زیر شکم است همراه با رژیم اصولی که چربی و قند کنترل شده داشته باشد