حرکات نوزاد 8ماهه

من نوزاد پسر8ماهه ی دارم که در34هفتگی دنیا اومده با وزن 2400..الان با کمک میشینه و غلت میرنه. آیا این حرکات برای نوزاد 8ماهه کم نیست؟؟نه چاردست و پا میره و نه سینه خیز میرود من کمی نگرانم.و دربغل غریبه ها غریبگی میکند.و اسم خودرا کامل میشناسد.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
کودک هشت ماهه باید قادر باشد بنشیند. کودکان اکثرا بین هشت تا ده ماه سینه خیز و چهاردست و پا می روند. روند تکامل کودکان متفاوت است ممکن یکی زودتر و دیگری دیرتر کاری را انجام دهد.