با سلام من نوزاد 8ماهه دارم که وزنش 7/200kgاست وزن هنگام تولدش 2/850kgبود خیلی لاغر اندام است واصلا وزن نمی گیرد خیلی شکمش کار می کند غذا خوردنش بد نیست در غدایش کره هم استفاده می کنم سرلاک هم می دهم .لطفا بگویید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی تا قبل از یکسال شیر غذای اصلی کودک است. و وزن گیری تا حد زیادی وابسته به شیری است که می خورد. دفع به میزان خوردن کودک هم وابسته است . وزنش هم روی نمودار تولد خودش در حال بالا رفتنه موفق باشید