عاشق شدن در فضای مجازی

سلام خسته نباشيد

من حدود سه سال پيش از طريق تلگرام با پسرى آشنا شدم كه گاهى با هم درد و دل ميكرديم و حرف ميزديم،ايشون يک شهر ديگه هستن.تو اين مدت كوچكترين بى احترامى يا حرف بدى ازش نديدم. و بعد هم در اينستاگرام همدیگرو فالو كرديم و كاملا به حرفاش اعتماد دارم و حتى چون پيجش خانوادگيه،خانوادش رو هم تقريبا ميشناسم. و در اين مدت كه با هم حرف زديم من عاشق ايشون شدم و واقعا اين حسم خيلى خيلى خالصه.و بينهايت به خودش و حرفاش اعتماد دارم.تصويرش يک لحظه هم از جلوى چشمم نميره كنار در اين سه سال.

نميدونم چيكار كنم چون نه ميتونم فراموشش كنم و نه اينكه حتى تا حالا با هم ملاقات نداشتيم.خيلى بهش وابسته ام و دارم اذيت ميشم.نمیتونم هيچكس رو جايگزينش كنم.

لطفا منو راهنمايى كنيد كه چيكار بايد بكنم و بهترين راه چيه

تا حالا هر راهى كه فكر كنيد براى فراموش كردنش انجام دادم ولى نشد كه نشد😔

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز، ایجاد رابطه از راه دور خیلی سازنده نیست وجز موارد نادر و استثناء اغلب روابط راه دور ناکارآمد هستند و به سرانجام خوشایندی نمیرسند.
توصیه میشه در فضای واقعی که امکان شناخت از نزدیک مقدور باشه  رابطه را شروع کنید،
اینکه بهشون وابسته شدید از وجود تله وابستگی در شما خبر میدهد که اگر روی آن کار نکنید نقطه ایست که از آن آسیب خواهید خورد و با وجود این تله شما نمیتونید از رابطه به اندازه کافی لذت ببرید
مهم نیست فرد مقابلتون کی باشه چون در اینجا موضوع شمایید.
پس قبل از انتخاب یار با یک روانشناس در مورد این مسله و سایر مسایل شخصی خودتون صحبت کنید و
"لازمه قبل ازحضور در رابطه آماده برای اون آماده باشید"
​و ابتدا در مورد چسبندگی اقدام کنید تا کنار گذاشتن موضوعات مورد علاقه ای که براتون  از نظر منطقی نامناسب و مخرب است تسهیل شود.
برای موضوع تحمل جدایی و درک استقلال و تنهایی وجودی و طبیعی روانی کتاب زیر توصیه میشه :
رهایی از غم جدایی نوشته سوزان اندرسون