سلام من دختری ۱۵ساله هستم که قدم در حدود ۱۵۷سانت است صفحات رشدم درحال بسته شدن است میخوام بدونم که هنوز فرصت استفاده از آمپول سوماتروپین رو دارم؟ و درحال حاضر از قرص های حاوی کلسیم و منیزیم و روی استفاده میکنم که تقریبا هشت ماهی میشود و در حدود دو سانت رشد داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص روماتولوژی

سلام. در صورت بسته نشدن صفحات رشد امكان افزايش قد با هورمون رشد وجود دارد ولى فقط در كسانى توصيه ميشود كه اثبات شود كمبود هورمون رشد دارند نه در افراد عادى