استفاده از سوماتروپین برای افزایش قد

 من ۱۷ سال سن دارم و صفحه های رشتم در حال بسته شدن هست و در سن رشد هستم برای مسابقات لیگ وزن کم میکردم و حالا ۱۷۰ سانت قد دارم و قصد استفاده ازسوماتروپین را دارم. آیا این کار را انجام بدهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت مرد شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
خودسرانه مصرف نکنید ممکن است عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد ..به متخصص غدد مراجعه کنید در صورت نیاز تجویز میشود .