رفتار صحیح با بردار شوهر 10 ساله

سلام وقت بخیر

بردار شوهرم 10 ساله هستش و خیلی وابسته به همسرم هستش مثلا اگه پدرش چیزی که میخواد رو براش نخره میاد به همسرم اصرار میکنه که تو این کار رو بکن.

البته ما در شهر دیگه هستیم و وقتی که میریم اونجا این بچه شب ها کنار ما میخابه این اشکالی نداره؟ چون احساس میکنم که همه چیز رو متوجه میشه

مساله دیگه اینکه شدیدا لجباز هستش، مثلا اگه بخواهیم بگیم در رو ببند باید 5 بار تکرار کنیم، یا باید کلی براش دلیل بیاریم که چرا باید در رو بندیم و دیگه اینکه تذکر های بیش از حد همسرم به اون نمیدونم چطوری به همسرم بگم انگار که داره برای اون پدری میکنه (یک ساله ازدواج کردیم و بچه نداریم) چیزاهایی که بنظرم پدر و مادرش باید یاد بدن و بگن و  دوست داره بهش یاد بده اونم قبول نمیکنه و همیشه در حال بحث هستن

ممنون از وقتی گذاشتید

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
در زمينه ارتباط شوهرتان با برادرش چون تفاوت سنی باهم دارند و شوهرتون ناخواسته قصد آموزش و كنترل او را دارد توصيه ميكنم در اين روابط ورود نكنيد و اجازه دهيد خودشان روابطشان را تعيين كنند ولی در زمينه هايی كه مرتبط با شماست مانند محل خواب و يا بسته بودن در اتاق در زمانيكه شما ميخواهد لازم است جدی با شوهرتان در اين زمينه صحبت كنيد و يادآور شويد كه تربيت جنسی او در خطر می افتد و ناخواسته متوجه روابطی ميشود كه در حال حاضر مناسب او نيست.