زائده در واژن

سلام من ۳۱هفته هستم و باواردکردن دوسوم انگشتم به داخل واژن دستم به یه چیز لطیف وگوشتی برخورد کرد که بالاتر میرفت بافشار خیلی نگرانم ونمیدونم چی بوده لطفا سریعتر جواب منو بدید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اصلا نباید این کار را انجام بدهید این کار صد در صد اشتباه است  ممکن است دچار عفونت شوید فقط پزشک که اطلاع از آناتومی دستگاه تناسلی دارد می تواند معاینه کند موفق باشید.