زائده جوش در دهان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 148 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخير. من مدت طولانی هست كه انتهای دهانم و به اصطلاح زبان كوچک يک زائده مانند جوش و همرنگ با دهانم ايجاد شده و اصلاً هم تغيير رنگ يا اندازه و شكل ظاهری نداده درد و خونريزی هم نداره ولی از بين نميره، ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

با سلام بدون دیدن زایده نمیتوان هیچگونه اظهار نظری کرد بهتر است جهت معالجه به پزشک مراجعه کنید.

تجربه شما

ممنونم از راهنماييتون