بیکاری و بی عرضگی همسر

باهمسرم یه دعوای حسابی کردم وقتی سر یه موضوع دعوامون میشه باید هرچی بوده و نبوده رو بیاره جلو چشمم، حتی حرف هایی که موقع کم سن و سالیم زدم، من ۲۲سالمه یک زن زیبا و جوون، همسرم ۳۶سالشه سیگاری بیکار بعضی وقتها کارهای فصلی میکنه، نه خونه داریم نه ماشین، نه کار درست حسابی نه تو ۶سال که زنش شدم یه سفر رفتیم خلاصه از زندگیمو انتخابم خیلی پشیمونم، خسته شدم از بس همیشه شنیدم باید کم خرج کنم، رعایت کنم، اونوقت دراومده بین دعوا میگه من همینجوری میخوام زندگی کنم همینه که هست، ازاین اتاق بالا خونه پدرمم تکون نمیخورم، یه بچه هم دارم وگرنه حتما جدا میشدم،همسرم رفیق باز هم هست، کلی منت گذاشته که من براتون لباس میخرم گرچه لباس هم به اندازه خریده میشه نه یک ذره بیشتر

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
با توجه به صحبت های شما بهتر هست یک گفتگوی جدی ابتدا خودتان و اگر تغییری در ایشون ایجاد نشد از طریق خانواده ها صورت بگیرد
فرصتی به ایشون بدهید تا در رفتارشان تغییر ایجاد کنند حداقل شش ماه و حداکثر یک سال، اگر تغییر حاصل نشد در مورد ادامه زندگی تصمیم جدی بگیرید
پیشنهاد میکنم یک مقدار از خاسته هاتون هم کم کنید ولی حداقل هایی رو در نظر بگیرید و دیگه از اون کوتاه نیاید