تهوع و اسهال خفیف در هفته 38 بارداری

سلام. 38 هفته و 3 روز هستم. دو سه روزه یکسره حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم. کلافه شدم چند ساعتی کم میشه باز سراغم میاد. اسهالم کم و بیش این هفته ها داشتم ولی شدید نبوده اما تو این دو سه روزه اسهال خفیف دارم با دلپیچه. فشارمم اکثرا یا 10 هست یا 11.

چکارکنم خوب شم زود؟ نمیتونم درست بخوابم.

قرص ب 6 بدون تجویز پزشک بخورم الان ضرری داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز داشته باشید بعد از صرف غذا دراز نکشید نیم ساعت قبل از غذا از قرص ویتامین ب۶ می توانید استفاده کنید موفق باشید.