سلام خسته نباشید

هر انسان میتونه هم زمان به چن نفر حس خوبی داشته باشه

من چجوری میتونم اینو قبول کنم که همسرم نسبت به یه خانم دیگه حس خوبی داشته باشه مطمئن نیستم ولی یه حسی بهم میگه که نسبت به زنی که قبلا میل به خواستگاری کردن ازش رو داشته حس خوبی داره .

چون قبول کردنش برام سخته و به شکلی بهم حس حقارت میده

دلم میخواد مهارتی داشته باشم که بتونم هم جلو همسرم هم جلوی اون خانم  شخصیت خودمو حفظ کنم و خودم هم حس حقارت بهم دست نده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اولا قصه سازی تو ذهن تون اتفاق می افته و این فکر شماست .بهترین کار این هست اول با خود همسرتون صحبت کنید که بگین این قضیه شما رو ناراحت میکنه .دوما برای بالا رفتن اعتماد به نفس ما معمولا میگیم لیستی از موفقیت ها و توانمندی های خودت بنویس خودگویی مثبت داشته باشید.
موفق باشید