عزت نفس پایین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 183 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. دختری هستم  مجرد و 24ساله. با وجود اینکه دانشگاه و سرکار هم رفتم ولی زمانی که کسی رو میبینم هول میکنم و نمیتونم باهاش راحت ارتباط بگیرم و سعی میکنم به این افراد روبه روبرو نشم. در کل خجالتی ومضطربم ولی با جنس مخالف خیلی خیلی بیشتر. خودمم ظهر متوسط و معمولی اما معقولی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، خیلی عالیه که به این مسله ای که داری آگاهی و بالغانه برای رفع اون داری سوال میپرسی و اقدام میکنی،
مسله عزت نفس و حتی اعتماد به نفس مستقل از ظاهر و شرایط ماست ، اعتماد به نفس با عزت نفس فرق داره، اعتماد به نفس یعنی تو به انجام کاری یا مهارتی در خودت اعتماد داری مثلا میگی من میتونم و از پسش بر میام با تمرین و آموزش تقویت میشه ، در شروع رانندگی ما هیچ کدوم خیلی اعتماد به نفس نداریم چون تازه آموزش دیدیم هنوز مهارت کافی نداریم بعد از ده بار صدبار رانندگی ما احتمالا در رانندگی اعتماد به نفس پیدا میکنیم حالا زیر بنای شکل گیری اعتماد به نفس عزت نفس هست، یعنی من خودمو ارزشمند بدونم همینجوری که هستم با همین شرایطی که دارم بدنی که دارم، سن و جنسیت و فرهنگی که دارم بدون امکانات بیرونی یا شرایط بیرونی مثلا اگه ورشکسته بشم یا طلاق بگیرم یا تصادف کنم و صورتم جای زخم های متعدد بمونه من همچنان ارزشمندم و با هدف به این دنیا اومدم ، منحصربفردم و گوهری دارم که کسی در دنیا دقیقا شبیه من نیست به همین دلیل ساده من بسیار ارزشمندم تا لحظه‌ای که نفس میکشم ، انسانی که خودشو ارزشمند و کافی بدونه حالا آماده یادگیری مهارت و در نهایت به وجود آمدن و بالا رفتن اعتماد به نفس میشه،
بخش زیادی از چیزی که شما عنوان کردید ناشی از عدم آموزش مهارتهای ارتباطی است شرکت در دوره‌های ارتباط موثر میتونه خیلی به شما کمک کنه چراکه در اون محیط شما به صورت عملی رفتارهای ارتباطی و جراتمندی رو در بستر ارزشمندی ووعزت نفس تمرین میکنید.

تجربه شما

سوالم رو کامل مطرح نکردم. من بیشتر در ارتباط با افراد جنس مخالفم که ظاهرخیلی خوبی دارن مشکل دارم و دربرخورد باهاشون خجالت میکشم و هول میکنم

سوالم کامل نبود . منظورم این بود که زمانی که یه آقایی با ظاهر خیلی خوب و خوش تیپ میبینم هل میکنم و نمیتونم باهاشون  بطورعادی ارتباط بگیرم و سعی میکنم باهاشون رو به رو نشم. میدونم که این نشون دهنده اعتمادبنفس پایینمه لطفا راهنماییم کنید

@فاطمه6374

کاربر گرامی سلام. پاسخ مشاور نی نی سایت مجددا بادقت مطالعه کنید. (بخش زیادی از چیزی که شما عنوان کردید ناشی از عدم آموزش مهارتهای ارتباطی است. شرکت در دوره‌های ارتباط موثر میتونه خیلی به شما کمک کنه چراکه در اون محیط شما به صورت عملی رفتارهای ارتباطی و جراتمندی رو در بستر ارزشمندی ووعزت نفس تمرین میکنید.)