ترسیدن نوزاد 5 ماهه

سلام و عرض ادب

دختر 5ماهه ای دارم..از حدود دوماهگی متوجه شدم که اگه کسی  یه دفعه  حتی با صدای آروم صحبت کنه یا یه چیزی را بهش نزدیک کنیم میترسه و از جا میپره ..میخواستم ببینم طبیعیه یا نیاز به بررسی داره ؟؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز کودک شما در سنی است که وابستگی به والدین دارد و شاید قرار گرفتن در محیطی ناآشنا و برخورد با افراد غریبه و یا صدای ناگهانی و غیر طبیعی و... باعث ترس و آزردگی شود که طبیعی است.