سلام پسر ۵ ماه و نیمه ام از صدای بلند میترسه و گریه میکنه مثلا توی مراسمات که صدای بلند گو هست یا بچه ۳ یا ۴ ساله گریه کنه آیا مشکل خاصی هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شما باید با صداهای اطراف کودک را آشنا سازید مثلا محیط خانه همیشه در سکوت نباشد. تلویزیون روشن کنید و یا آهنگ های کودکانه با صدای معمولی پخش کنید تا وقتی در جمع قرار می گیرد صداها عادی باشد.