علاقه کودک به موبایل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 89 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خدا قوت یک کودک دو ساله دارم که به گوشی تا حدودی علاقه داره به نظر شما درست هست که یه گوشی بهش بدم که داخلش آهنگ و شعر کودکانه و چند تا بازی باشه ؟ چند دقیقه یا چند ساعت بدم دستش؟ اول که نگرانم عادت کنه دوم برای چشمهایش نگرانم سوم اصلا دلم نمیخواد از الان گوشی بدم دست بچم اما بازم گفتم بپرسم ازشما چه کاری درسته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
ممنون.
اگر کودک گرایش نداره، اصلا" متمایلش نفرمایید و در عوض تا جایی که میتونید زمانهای دونفره یا سه نفره فراهم کنید برایِ بازی و با هم بودن. حتی موبایلِ نوعِ اسباب بازیی هم تهیه نفرمایید چون اصلا" چیزِ خوبی نیست؛ پس چه بهتره که عادت نکنه.