با سلام . من یه پسر 19 ماهه دارم که خیلی بازی کردن با موبایل رو دوست داره و همچنین تلویزیون دیدن رو . میدونم خیلی ضرر داره ولی واقعا نمیدونم چطور باید جلوش رو بگیرم . بعضی اوقات انققدر شیطونی میکنه که فقط موبایل آرومش میکنه مخصوصا تو ماشین . من شاغلم و بعضی روزها پسرم رو میذارم مهد کودک . کلی هم اسباب بازی داره ولی با هر کدوم فقط یکی دو روز سرگرم میشه و بعد واسش تکراری میشه . واقعا دیگه خسته شدم از بس که تو مهمونیا همه بهم تذکر میدن که موبایل برای بچه ضرر داره . البته من بازی های آموزشی واسش دانلود میکنم . مثلا الان با 19 ماه سن پازل حل میکنه یا شکل های هندسی رو بلده و همینطور حیوونهای مختلف و صداشون رو . ولی خب نمیشه ضررش رو نادیده گرفت . لطفا یه راه و روش بهم معرفی کنید تا بتونم وابستگیش به موبایل رو کمتر کنم .

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام
بازی زبان کودک است و معیاری برای پیش بینی آینده اش. کودک شیرخوار نیاز جدی به بازیهای فیزیکی  با المانهای حسی، حرکتی و عاطفی و کلامی دارد.
موبایل تا چه حد اینها را تامین میکند؟