تعبیر خواب

با سلام و خسته نباشید، مشاور عزیز من یک ماه پیش آی وی اف کردم متاسفانه منفی شد یه دونه جنین دیگه دارم ولی همش با خودم میگم اون سری دو تا گذاشتم نشد حالا با این یکی میشم ولی باز با خودم میگفتم توکل بر خدا اگه خدا بخواد میشه، الان فقط خیلی دو دلم این یه جنین رو انتقال بدم یا نه از اونجایی که به خواب خیلی اعتقاد دارم سر به نیت گذاشتم تو این خواب معلوم بشه باردار میشم یا نه که همون شب خواب دیدم دکتر تو خواب بهم گفت این یه دونه رو نزار دیگه دیره این تخمک آزاد شده ولی تو تا پنج سال وقت داری تخمک هم باز داری حالا به نظر شما تعبیر این خواب چیه؟ میشه به این خواب اعتماد کرد و دیگه دنبال انتقال اون یکی جنین نرفت با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
خواب، حجیت ندارد یعنی دلیلی برای عمل کردن به خواب نداریم. شما مختارید به خواب عمل کنید یا عمل نکنید. اما در مورد این کار حتما با پزشک‌ حاذق نیز مشورت کنید.