تعبيرخواب و طلب حلالیت

23859 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام. دختری هستم كه ازدواج ناموفقی داشتم. متاسفانه زياد پشت سر هم حرف زديم. دعوا كرديم. خانواده ها حرمتها را شكستند فحشهای ناموسی دادند و مشكلاتی كه نبايد پيش آمد.

بعد از گذشت دوسال شب اربعين يعنی يكی دو ساعت قبل از اذان صبح و ١٩ ماه قمری خواب ديدم كه از مادرشوهرم طلب حلاليت كردم و از او خواستم ما را ببخشد اما او تاكيد كرد كه هيچوقت از ما نميگذرد. با توجه به تاريخ قمری و اينكه قبل اذان اين خواب را ديدم فهميدم خوابم عين حقيقت است و اصلا حال خوشی ندارم. بارها برايشان استغفار كردم يا دعايشان كردم شايد در آخرت دلشان نرم شود و ببخشند. اما هنوز دلشوره دارم و دلم ميخواد در همين دنيا كدورتها تمام شود. اگه همسرم ازدواج نكرده بود حتما رابطه برقرار ميكردم و در حد توانم آنها را راضی ميكردم ولی ديگر اين راه بسته شده. بنظرتان چه كنم تا بخشوده شوم ؟ البته حرفها و تهمت ها يكطرفه نبوده ولی من ميخواهم از جانب خودم آسوده خاطر شوم كه حق كسی برگردنم نيست. آيا ذكری يا دعايی وجود دارد ؟

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام   علیکم می توانید برای ایشان استغفار کنید و رد مظا لم  دهید ولی بهتر است اگر می توانید حضورا  از ایشان حلالیت  بگیرید  ( چه بهتر زمانی که همه کنار هم هستند قدر بدانند و به هم احسان کنند ) دلشوره ها و نگرانیهای  به خاطر  دل شکستن مادر است   که  یک  عمر  زحمت  فرزند را کشیده .

تجربه شما

سلام من خواب دیدم  پادشاه جن تواتاق پیشم نمیزاشت نمازبخونم تااینکه عاشقم شده بود ازچشماش آتش میزدبیرون آینده واون دنیاروبهش نشون دادیه سنگی بهم دادکه پشتش دوتاچشم گربه ی بود

بله خانم وهابی درست و زیبا فرمودند.

 منظور از جمله دلشوره ها و نگرانيها بخاطر دل شكستن مادر است را متوجه نشدم يعنی چی ؟ چگونه رد مظالم بدهم؟