پسر ناسازگار

سلام. یک پسر سه ساله ای دارم که خیلی حرف گوش نکن و بداخلاق هست، اصلا به توصیه هایی که بهش میکنم گوش نمیکنه، دائم زمین میخوره و اصلا راه رفتن بلد نیست و باید مدام متذکر بشم که آروم راه برو، در مکانهایی که بیش از دو نفر آدم وجود داشته باشه شروع میکنه به اذیت بقیه، اصلا هم حواسش پرت نمیشه، گوش شنوا هم نداره و به کارش ادامه میده، وقتی میخواهیم محیط و ترک کنیم گریه میکنه که اینکارو انجام ندیم و قول میده و باز هم دو ثانیه بعد همون کارهای قبل رو انجام میده، گاهی دست بزن هم داره و در پارک بچه ها رو میزنه، خیلی خستم کرده، واقعا دیگه توان ندارم، پیش روانشناس هم بردمش گفتن تا سه سال و نیمگی صبر کنید اگر بیش فعال بود دارو بخوره، ولی واقعا با عمین فرمون جلو بریم جفتمون دیوونه و داغون میشیم، لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟! تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
بنظر میاد کودک شما مبتلا به اختلال رفتاری هستن که نیازمند به pmt والدین و باری درمانی شناختی رفتاری کودک هستید که حتما باید حضوری و با مراجعه و جلسات مستمر باشه.
لازم است بدانید در صورتیکه بیش فعال هم باشد و دارو درمانی رو نیز شروع کنید بازهم حتما باید دو مورد فوق رو انجام بدید.
به روانشناسی که تخصص او دو مورد بالاست مراجعه حضوری داشته باشید چون ارائه دستورالعمل در حد تکس بسیار برای شما ناکارآمد است.