سلام پسرم دو سال و سه ماهش هست اما نمیتونه از خودش دفاع کنه وقتی با بچه های فامیل دعواش میشه میاد از من میخواد که کمکش کنم و اونا روبزنم چیکار باید کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
از اینکه بچه شما تهاجمی نیست نگران نباشید این نشاندهنده روحیه سازگار فرزند شماست و اینکه در این سن از بچه بخواهیم که تو هم بزن و از خودت دفاع کن اصلا کار درستی نیست بنابراین در چنین مواقعی باید با نوازش کردن و دلجویی از فرزند خودتون از بچه ای که فرزند شما رو کتک زده توضیح بدید که کار خوبی نکرده و زدن کار بسیار بدیه .... البته بچه ها چون تربیت متفاوت دارن روحیات متفاوت هم دارن بنابراین بعضی از بچه ها پرخاشگر و به اصطلاح بزن بهادر هستن این به این معنی نیست که فرزند شما مشکل داره در این مواقع شما باید بیشتر حواست به فرزند خودت باشه تا آسیب نبینه.
موفق و موید باشید.