لرزش غیرطبیعی سر نوزاد

با سلام و خسته نباشيد، دختر من سه ماه و هشت روزشه چند روزه خيلی خفيف سرفه ميکنه و هرازگاهی يه حالت غير طبيعی مثل اينکه سرما وارد بده آدم ميشه سرش رو لحظه ای ميلرزونه، ديروز بردمش دکتر ،معاينه کرد و گفت هيچ مشکلی نداره و سرفه اش مربوط به سرماخوردگی نيست، ناگفته نماند که رفلاکس ام داره دخترم، حالا سوال من پس دليل سرفه دخترم، و لرزش غير طبيعی و لحظه ای سرش دليلش چی هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام،  تشخيص علت سرفه بستگی به ساير علائم و معاينه دقيق دارد.