ترشحات غیرطبیعی واژن در بارداری

با سلام،هفته ۳۲ بارداری هستم چند هفته ای هست که ترشحاتم خیلی زیاد شده،ترشحات زرد و اکثرا بو دار،که دکترم گفتن با تعویض به موقع لباس زیر و شستشوی روزانه با محلول سرکه سفید این مشکل حل میشه،اما چند وقتی هست که احساس میکنم ترشحات خیلی رقیق و آبکی دارم که بعد از خشک شدن خیلی عذر میخوام لباس زیرم رنگ زرد داره،حتی خارج شدن این مایع رو احساس میکنم،بنظرتون میتونه مایع آمنیوتیک باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
مایع آمنیون نمی باشد.
با توجه به شرح حال شما، احتمال عفونت واژن وجود دارد بهتر است برای تجویز دارو مناسب به ماما یا متخصص زنان مراجعه نمایید. تا علاوه بر شرح حال، با مشاهده درمان مناسبی تجویز نمایند.