با سلام

پسرم دو سال و پنج ماهشه که یک هفته هست بخاطر تنگی مجرای ادرار عمل کرده حالا وقتی ادرار میکنه ادرارش دیگه کج و سوزنی و باریک نیست فقط موقع ادرار انگار ادرارش از دو سوراخ خارج میشه یکی همون سوراخ بالایی که طبیعی هست و یکی از قسمت زیر همون سوراخ چکه چکه میکنه ادرارش و گاهی هم در حد چند ثانیه همزمان هم از بالا و هم از پایین جیش میکنه انگار ادرارش دو شاخه شده. آیا یعنی عملش مشکل داشته؟

در ضمن گفته با تب سنج به مدت سه ماه و پماد استریل چشمی براش میل بزنیم ]یا این کار درد داره؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 2 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
بهتر است جهت معاینه مجدد به جراحشون مراجعه کنید.