تغییر خلق و تشخیص اختلال

باسلام خدمت شما مشاور عزیز

همسرم هم سن من و یازده سال هست ازدواج کردیم. گاهی سر حال هست. گاهی تند و خشمگین. هر دو حالتش برام عجیب هست. بشدت وقتی خوشحاله میترسم چون پایداری نداره.

گفته وقتی خشمگینه من رابطه زناشویی داشته باشم باهاش ولی عملا راه را میبنده و میترسم بهش نزدیک بشم یا به نحوی دعوتش کنم. خشمگینه.و خیلی زمان میبره تا دوباره خلقش عادی بشه.

با خانوادش اجازه نداده تو این ده سال صمیمی بشم و نمیدونم اونا چطورن ولی بنظر میاد همین طورن.

فقط فهمیدم همکارش هم نظر منو داره که خلقش خیلی عوض میشه.

وقتی عصبی میشه علتش یه چیز کوچیکه که اصلا در موقع سرحالی اهمیتی نداشته براش.

مزاجش هم سرد و خشکه. وسواس هم داره در شغلش. چیزی پرت نمیکنه. فقط داد میزنه سر من. بسیار تند و ناراحت و بعد قهر میکنه.

اصلا با من صمیمی نیست که از افکارش سر در بیارم، میپیچونه آدم را همیشه. چطور باید بفهمم نیاز به دارو داره یا نه؟اصلا بیماریش چیه؟ مشاور تونستم یکبار ببرم که اون وقتی با خودش حرف زد دوقطبی تشخیص نداد. یک راست برم متخصص اعصاب و روان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل هیات علمی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.با این شرح حال میتوان اختلالات خلقی را مطرح کرد ولی نیاز به مصاحبه وشرح حال کامل دارد.
برای بررسی کامل به متخصص اعصاب و روان یاهمان روانپزشک مراجعه فرمایید.
بادرمان مناسب درصورت نیاز،کیفیت زندگیتان زیر و رو خواهدشد.