ری گلیسیرید 490 شده با اینکه همش مراقبم و غذهامو کنترل میکنم روغن کنجد مصرف میکنم نمیدونم چیکار کنم.قصد بارداری هم دارم. چیکار کنم تو رژیم؟ چه دکتری برم؟ فقط برای تفت دادن پیاز از روغن کنجد استفاده میکنم .دیگه نمیدونم چه کنم؟ hdl هم شده 34 و ویتامین دی 8. تازه یه سقط هم داشتم و میخام اقدام کنم.قبل از سقط ویتامین دی خوب بود. کمردرد دارم و دیسک کمر زیاد پیاده روی کنم درد میگیره. خیلی نگرانم.دارو نیاز داره؟ اگه بله باید تا زمانی که دارو تموم بشه باردار نشیم؟ خوب با این چربی خون که من دارم و ویتامین دی پایین که 8 شده فوق تخصص غدد کاری نمیکنه؟ فوق تخصص غدد متخصص داخلی هم هست خوب.نمیدونم بلاخره کدومو برم که واسه قبل از بارداری هم رژیممو بهم بگه .نمیدونم تغذیه من ایراد داره ؟ اخه روغنم زیاد مصرف نداریم. خودم وقتی جوابو دیدم تعجب کردم فکر میکردم خیلی پایین اومده ولی برعکس شده.خیلی بالاتر رفته. نمیدونم بلاخره کدومو برم که واسه قبل از بارداری هم رژیممو بهم بگه .نمیدونم تغذیه من ایراد داره ؟ اخه روغنم زیاد مصرف نداریم. خودم وقتی جوابو دیدم تعجب کردم فکر میکردم خیلی پایین اومده ولی برعکس شده.خیلی بالاتر رفته. دلیلشم نمیدونم چیه؟ کنار تریگلیسیریدم ستاره زده و زیرش هم نوشته rechecked این یعنی چی؟ واقعا تعجب کردم. میخام ببینم کدوم دکترو برم بهتره که یه دفعه رژیم واسه بارداری و هم واسه پایین اومدن چربی خونمو با هم بگه.ینی نیاز به دکتر تغذیه نیست؟ چرا اول طبیعی بود بعد تو زمان بارداری یعنی اومد پایین؟؟ من با اینکه مغزها رو زیاد میخوردم ولی ماست و شیر اصلا نمیخوردم میگفتم مغزها کلسیمش بیشتر از شیروماسته و اونا چربی هم دارن.ماهی هم هفته ای دو بار میخوریم نمیدونم چرا اینجوری شده.
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

,ویتامین D معمولاً در بسیاری از افراد به خصوص خانم ها پایین هست و بایستی از مکمل ها جهت اصلاح آن استفاده کنید. تحت نظر متخصص روزی یک عدد کپسول VitD+Zinc مصرف کنید و 20 دقیقه در معرض آفتاب مستقیم قرار بگیرید. اگر وزنتان طبیعی است کار کمی آسان تر است. بایستی رژیم مناسب را دریافت کنید. متاسفانه متخصص غددکمکی در جهت اصلاح رژیم شما نمی تواند انجام دهد