توی برگه ازمایشم تریگلیسیریدم به شدت پایینه البته چون کلسترولم بالاست اتوواستاتین 10 میخورم هرشب .و دیگه اینکه اهن خونم هم 161 بوده که بالاست انگار .. من ناهار روز قبل از ازمایشم قورمه سبزی خودم اما شام و خیلی سبک خوردم علت چی میتونه باشه برای اهن و تریگلیسیریدم ؟ در ضمن چون قبلا سرماخورده بودم ده روزی قرص و دارو مصرف کردم مثل ازیترومایسن و شربت سرفه اما سه روز قبل ازمایش دارو های سرماخوردگیم تموم شد .
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام متاسفانه از علایم بالینی خود و علت انجام آزمایشات چیزی بیان نکرده اید چون قصد پزشک درمان بیماری شماست و نه درمان برگه آزمایش. بهتر است در ابتدا معاینه برای شما انجام شود. و رژیم غذایی صحیح داشته باشید دکتر پیام فرح بخش