عذاب وجدان از برخورد با نامحرم

سلام به مشاور عزیز. مرد همسایه نصف شبی اومد زنگ زد با اینکه دیده بود شوهرم چند دقیقه قبل از خونه رفته بیرون... منم فکر کردم شوهرمه زنگ میزنه، سریع رفتم درو باز کنم که دیدم اون آقاست منو با موی باز دید آبروم رفتش خیلی خجالت کشیدم الانم عذاب وجدان داره میکشه منو

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
 توبه کنید. خداوند آمرزنده است.
​​​​​بعد از این بیشتر احتیاط کنید.
این‌که عذاب وجدان دارید و ناراحت هستید، نشان از ایمانِ قویِ شما به خداوند است.