دو فرزند دارم یک پسر 2 ساله و یک دختر 9 ساله خیلی مشکل تو زندگی دارم مهمترینش بددلی شوهرم و زندانی بودن تو خونه است میخوام بدونم اگه بخوام برم قهر خونه پدر اگه بچه ها رو با خودم ببرم چی میشه میتونم ببرم شوهرم میتونه شکایت کنه و بیاد ببرتشون و سوال 2:

 اینکه اگه من برم خونه  پدر قهر و شوهر راضی به طلاق نشه میتونم تو این حین که خونه پدرم هستم و اون شاید عدم تمکین بزنه میتونم با بچه هام ملاقات داشته باشم؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
از مشکل پیش آمده متاسفم، حضانت و نگهداری فرزند پسرتان تا سن 7 سالگی با شما می باشد و پدرش تنها حق ملاقات خواهد داشت و فرزند دخترتان نیز چنانچه به سن 9 تمام رسیده باشد ، از سن حضانت خارج بوده و خود وی تصمیم گیرنده است و می تواند در کنار شما ادامه زندگی دهد و در هر دو صورت نفقه فرزندان با پدرشان می باشد.
موفق باشید