وحشت از دست دادن دخترم

سلام من یک دختر ۶ ماهه دارم از بارداری دچار اضطراب و وسواس فکری شدم الان دارم دارو بی خطر برای شیر دهی می خورم ولی دچار وحشت از دست دادن هستم خیلی اذیتم خیلی همش فکر می کنم یک اتفاقی برای دخترم می افته کمکم کنید راهنماییم کنید بتونم از این فکر در بیام ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم این افکار شما پایه و اساسی ندارد و برای اینکه ذهن تان از این افکار بد و منفی رها شود از تکنیک شمارش معکوس استفاده کنید از عدد ۲۰ تا ا بشمارید و هر عدد را هم با عدد و هم با حروف تصور کنید و هر عدد را به یک رنگ مثلا ۲۰ارغوانی ۱۹ سبز ۱۸ نارنجی ۱۷ قرمز ... وقتی دقت کنی متوجه می شوی که ذهنت از فکر بد منحرف شده است. به تغذیه و استراحت خود اهمیت دهید ورزش کنید و روابط اجتماعی و دوستانه خود راگسترش دهید. و افکار منفی خود را با افکار مثبت پر کنید. موفق باشید.