وحشت از اتفاقات آینده

کمکم کنین خیلی ناراحتم، خیلی افسردم، حالم بده..

عقدم، عاشق نامزدمم.

همش نگرانشم که اتفاقی واسش بیفته.

شبها خواب ندارم، یک دفعه از خواب بیدار میشم میترسم تو خواب زبونم لال رفته باشه.

یا میره جایی میترسم ماشینی چیزی بخوره بهش بمیره خدای نکرده.

شوهرمم خوش تیپ و سرزبون دار و فوق العاده مهربونه

وحشت دارم چشم بخوره چیزیش بشه من تنها بمونم تو این دنیای بی در و پبکر با یه خانواده ای که دوران مجردیمم با زور تحملشون میکردم...

شوهرمم تک پسره پنج تا خواهرش نگاهشون فقط به اینه، تو خونه بند نمیشه.

از چشم زخمم وحشت دارم چون برادر جوونم دوران عقدش، صبح همسایمون که معروفه به چشم شوری دیدتش ظهر تصادف کرد فوت شد...

یا دوست پسرم که عقد بود تو کارخونه جرثقیل خورد سرش فوت شد

به فریادم برسید دارم دیوانه میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

دوست من، شما به دلیل تجربه اتفاقات تلخ قبلی رابطه فعلی تون رو هم به صورت ناخودآگاه تعمیم دادید به اون اتفاقات ناگوار پیشین، برای رها شدن از این حس نگرانی باید خودتون رو در موقعیت مچ گیری قرار بدید و هربار که خلاف فکر نگران کننده تون اتفاق میفته به خودتون بگید ببین این فقط یک فکر غیر منطقی بود ، از طرف دیگه فکرهای مثبت و قوی رو جایگزین فکر های منفی بکنید و بگید من میخوام خوشبخت بشم ، من در کنار نامزدم در امنیت و آرامش کامل هستم

سعی کنید اتفاقات گذشته رو مرور نکنید و مدام به خودتون یادآوری کنید که در موقعیت جدید قرار دارید که با قبل متفاوت هست، تنها کسی که در این موضوع میتونه به شما کمک کنه فقط خود شما هستید حتی نامزدتون هم نباید دچار این اضطراب بشند. برای رها شدن از فکر چشم زخم هر روز صبح عبارتهای مثبت و تاکیدی روی یک کاغذ بنویسید و اون رو با خودتون تکرار کنید مثل : -هیچ انرژی منفی به من و زندگی همسرم نمیرسه و من در آرامش مطلق هستم

-بابت سلامتی و زندگی عالی ای که در کنار همسرم دارم خداروشکر میکنم

-هر روز امن تر از دیروز هستم و تسلط کامل بر زندگی خودم دارم

-من و همسرم در حمایت کامل دنیا هستیم و همه چیز برای محافظت از ما مهیاست

با گفتن این عبارتهای تاکیدی و تصمیم گرفتن برای داشتن دوره ی جدیدی از زندگی انتخاب کنید که بهترین روزها رو برای خودتون رقم بزنید و مدام به خودتون یاداوری کنید که این احساس نگرانی فقط مربوط به تجربیات گذشته اس و هیچ ارتباطی به زندگی حال شما نداره. مطمن باشید نتیجه خوبی میگیرید. موفق باشید