وسواس فکری در بیماری ها

سلام ۲۵ سالمه ۴ ماه پیش مامانم پریودش عقب افتاد بعد فهمیدیم کیست تخمدان داره دیگه تا مامانم جراحی کردو جواب پاتولوژی اومدم من مردم و زنده شدم همش تو گوگل میچرخیدم و گریه میکردم

الانم که باز عقب انداختن میترسم چون دکترم نمیرن شب و روزم شده غصه خوردن

خودمم ضایعه نخاعی ام چیکار باید کنم

هرکسی از خانوادم میره دکتر بدترین فکرا میاد سراغم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیزم
به احتمال خیلی قوی شما به دلیل داشتن تجارب ناخوشایند مربوط به بیماری به طور ناخوادگاه نسبت به هر واقعه ی مرتبط با بیماری شرطی شده اید و هر زمانی که در شرایط مشابه قرار میگیرید افکار وسواس گونه باعث ایجاد اضطراب در شما میشوند. برای مدیریت افکار اضطراب زای خودتون با مرور گذشته موفقیت جراحی مادر رو به خودتون یادآوری کنید و برای اطمینان از سلامتی تنها به چکاپ سالیانه بپردازید، با اینکه فرایند بیماری به طور کلی ناخوشایند و استرس زا هست اما وقتی در پروسه ی آن قرار میگیرید باید به تقویت ذهن خودتان بپردازید تا توانایی مقابله با شرایط پیش آمده را داشته باشید ، سرچ کردن مقالات اینترنتی درباره بیماری ها به شما توصیه نمیشود به این دلیل که این احساس را در شما ایجاد میکند که در برابر کنترل بیماری ناتوان هستید و به اضطراب شما افزوده میشود. به پزشکان و فرایند درمانی اعتماد کنید و دیدگاه خودتان را بر این اساس که نه تنها بیماری بلکه سراسر زندگی احتمالی از شدن و نشدن ، پیروزی و ناکامی است توجه کنید و به خودتان بقبولانید که تا زمانی که فرصت هست نباید اجازه بدهید ذهنتان مانعی برای تلاش کردن و حفظ سلامت جسم و روانتان باشد . تمرین های تن آرامی (ریلکسیشن)، سرچ نکردن در اینترنت ، توجه به توصیه های تقویت کننده سلامتی میتواند در این باره به شما کمک کند. موفق باشید