سلام خسته نباشید

ممنون که کمکمون میکنید

سال قبل متوجه خیانت همسرم شدم و ایشون گفتن که پشیمونن و جبران میکنن قول دادن و منم بخشیدم البته گفتن که در حد دو یا سه بار اون خانوم که حدودا بیست سال از همسرم بزرگتر بودن بیرون دیدن خیلی سخت بود اما من نمیتونم ببخشم و فراموش کنم همش حس میکنم دوباره این اتفاق می‌افته و تکرار می‌کنه دائم بهش شک دارم و چکش میکنم خودمم دارم عذاب میکشم شرایط جدایی ندارم غیر از این همسرم خیلی اخلاق تندی داره با پدرم بدرفتاری می‌کنه بی ادبی کردن براشون خیلی راحته نمیتونم اصلاحش کنم واقعا اصلاح پذیر نیست از من حدودا شش سال کوچیکتره و اگر شرایط پدرم حساس نبود می‌تونستم به جدایی فکر کنم اما واقعا امکان پذیر نیست خیلی خستم و حس میکنم از درون نابود شدم میشه بهم بگید چیکار باید بکنم البته اینم بگم همسرم به شدت توجه طلب و خود محور هستن اصلا درونگرا نیستن و هر چیزی که به ذهنشون میرسه هرجا باشن میگن ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

متوجه حال شما هستم و اميدوارم كه با هم بتونيم تحولي در اين حال ايجاد كنيم.
در رابطه با خيانت،وقتي كه پيش مياد مواردي بايد در نظر گرفته بشه كه من چون در جريان نبودم ميتونم خيلي كلي يكسري مسائلي رو بگم و شما بقيه رو بسنجيد.
خيانت براي هر دو طرف چالش هايي رو به وجود مياره و كسي كه ميپذيره كه خيانت كرده معمولا براي بهبود رابطه در صدد جبران آسيب هايي كه وارد كرده و اعتمادي كه خدشه دار كرده بر مياد،حالا اين كه چه طوري اينكار رو بكنه به توافق و صحبت طرفين بر ميگرده،مثلا كاري رو انجام بده كه به شما آرامش خاطر بده و...بسته به خواسته شما هست.پس به همكاري دو طرف نياز هستش.شما آيا راجع به احساساتتون نسبت به اين اتفاق با همسرتون صحبت كردين؟آيا بعدش راجع به اينكه چطور ميشه اين اعتماد رو دوباره كسب كرد هم صحبت كردين؟ اينا موارديه كه ميتونين در نظر بگيرين.
و حالا در نورد اينكه همسرتون عوض نميشن...بله خيلي وقتا اين ما هستيم كه بهتره براي خوب شدن حال و زندگيمون عوض بشيم،يعني اين كه بپذيرم كه الان فعلا در حال حاضر شرايط من اينه...حالا چي كار ميتونم كنم كه حال " من "بهتر بشه؟؟؟!!! اگر بي احترامي ميكنن سعي كنيد شرايطي كه ممكنه اين اتفاق بيفته رو ايجاد نكنيم و اگر در نهايت بي احترامي شد ميدونم كه من تلاشم رو كردم و اين ديگه به خاطر من نيست بلكه اون فرد اينطور هست و ميتونم سر يك فرصت مناسب براش توضيح بدم كه با اين رفتار من ناراحت شدم و يا...
پس بياين بپذيريد كه فعلا شرايط شما اين شرايطي كه دارين هست...حالا چي ميتونه حالتون رو بهتر كنه كه با شرايط كنار بياين تا سر يك فرصت مناسب منطقي موقعيت رو بررسي كنيد...همه چي به خود ما و حال خود ما بر ميگرده.
اميدواوم كه امسال سال خوبي رو شروع كنيد دوست من