سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی کنید کورپوس لوتئوم کیست به دیامتر 18mm در تخمدان راست رویت شد معنیش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در یک چرخه قاعدگی زن، یک تخمک در یک کیسه ای به نام فولیکول رشد می کند. این کیسه درون تخمدان قرار دارد. در اغلب موارد، این فولیکول که همانند یک کیسه است، باز می شود و تخمک  را آزاد می کند.کیسه های فولیکول باقی مانده جسم زرد نامیده میشوند و معمولا مدتی بعد از آزاد کردن تخمک حل می شوند. اما اگر کیسه حل نشود، مایع اضافی داخل کیسه می تواند رشد کند و این جمع شدن مایع باعث کیست کورپوس لوتئوم می شود و به صورت نرمال کورپوس لوتئوم تا قبل از سیکل بعدی یا طی چند ماه جذب میشود و از بین میروند. انجام سونوگرافی جهت بررسی اندازه و وضعیت کیست تا زمان از بین رفتن توصیه میشود. تحت نظر ماما یا پزشک خودتان بمانید