کورپوس لوتئوم

سلام در سونوگرافی نوشته شده یک کورپوس لوتئوم 17 میلی‌متر در تخمدان چپ دیده شد، میخواستم بدونم من تنبلی تخمدان دارم؟ چون یک کورپوس بوده یا چون اندازه اش 16میلیمتر است؟ ده روز بعد از سونو پریود شدم

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علایم تنبلی تخمدان شامل چاقی و موهای زاید و ریزش موو بی نظمی قاعدگی است . اگر دو تا یا بیشتر از این علایم را دارید یعنی تنبلی دارید و باید درمان شوید .