فکر کردن در مورد اتقاقات آینده

سلام میخواستم از روانشناس محترم بپرسم اینکه به جای خیالبافی به این فکر کنیم که اگه اینجوری بشه چی میشه تو واقعیت آیا اینجور طرز فکر کردن بده چه بدی ها و خوبی هایی داره آیا آدمو دچار اختلال میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل - وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
متوجه منظور شما از "بجای اینکه خیالبافی کنیم " نشدم ، اما به طور کلی ایده پردازی و فکر کردن به موضوعات برای انتخاب یک رفتار یا رسیدن به یک هدف نه تنها اشکالی ندارد بلکه کاملا طبیعی است اما خیالپردازی زمانی که باعث هدر رفتن انرژی شما ، بی حوصلگی و راکد ماندن در انجام کاری بشه و احساسهای ناخوشایندی مثل نگرانی و ترس برای شما ایجاد کنه حکایت از یک موضوع عمیق تر در وجود شما دارد که لازم است درباره آن با یک روانشناس صحبت کنید یا ببینید فکر شما چقدر برایشما سودمند و چقدر غیرسودمند است، در صورتی که خیالبافی شما از نظر خودتان نتیجه ی مفیدی ندارد لازم است که خیلی به آن بها ندهید و از آن گذر کنید اما اگر این فکر یا افکار به طور مدام با شما همراه هستند و حالت وسواس گونه به خود گرفته اند و شما در مهار کردن آنها ناتوان هستید بهتر است از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید. موفق باشید