آتروفی مغزی نوزاد

باسلام نوزاد هفت ماه یدارم که در 34 هفته بدنیا امده با وزن 2400.دورسر32.الان وارد 7ماه شده.گردن گرفته .حرکاتش عادی است.میحنده.دمر میشه.اما غلت نمیزنه و در 2 ماهگی تشنج داشت که ام ار ای شد گفتن اتروفی خفیفی داره که به مرور زمان رفع میشه.آیا مشکلی در آینده برای نوزادم بوجود می اورد؟ و دور سر الان هم 44.5هست. ممنون از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

رشد دور سر شيرخوارها بيشتر از انتظار است.

ممكن است سر( مغز) شيرخوارتان آب آورده باشد. حتما نياز است مجدد سونوگرافی يا ام آر آی شود.