سلام خسته نباشید من مدتیه ک دیگه شوهرم ب دلم نمیشینه احساس میکنم ازش خسته شدم یعنی با ایراد گرفتنای الکی بهانه های بیخودی دایم دنبال دعوا راه انداختن و بدخلقیه همش میگه فلانی زن گرفته منم زن.دارم. ولی من هرچقدر ک خودم رو با اون ادما مقایسه میکنم میبینم بهتر هم هستم از خیلی هاشون حتی دایم میخواد خانواده منو کوچیک کنه توی هر بحثی. یا اتفاقی طرف خانواده خودش رو میگیره حتی اگه حق با من باشه پشت من نیست برا جهیزیه من ی چیزایی ک قرار بود بیارن رو هنوز بعد چهار سال با ی بچه منت میذاره ولی برا جاریم دل میسوزونه و میخواد کمک جهیزیه بده خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به سن خودتون وهمسرتون وشغل وتحصیلات خودتون وهمسرتون اشاره نکردید مدتیه این رفتار رو دارند یا از اول با کوچکترین بحثی از این جملات استفاده میکردند ؟ رابطش با خانوادتون چطوره؟ از نظر روابط جنسی چطور هستید؟ تو بحث ها نقش شما چی هست به عبارتی شما در این مواقع چه میکنید از خانوادتون و خودتون دفاع میکنید یا سکوت میکنید شما هم ازاین الفاظ استفاده میکنید؟ با مواردی که نوشتید طبیعی هست که احساس کنید همسرتون به دلتون نمیشینه چون از نظر عاطفی از هم دور هستید ایا تا بحال به این فکر کردید که ازش بپرسید انتظاراتش از شما چی هست؟ چه چیزی در زن فلانی هست که برای ایشون مهمه؟ فرمودید وقتی مقایسه میکنید میبینید بهتر هم هستید شاید شما از نظر ظاهری مقایسه میکنید وهمسرتون از نظر اخلاقی ویا بالعکس منظورم اینه که در شرایطی که از نظر روحی در ارامش هستید ازش بخواید انتظاراتش رو بگه خودتون هم بگید که چه انتظاراتی دارید سعی کنید هیچ وقت سرزنشش نکنید اطلاعاتم نسبت به شما و رابطتون کامل نیست . شما از رفتارهای ایشون صحبت کردید ولی نفرمودید خودتون چه واکنش هایی دارید واز نظر فرهنگی تحصیلی و خانوادگی و .. چقدر در یک سطح هستید؟

تجربه شما

منم مشکل شما رو دارم. من لیسانسم و شوهرم بیسواد است. به اصرار خانوادم باهاش ازدواج کردم. پدر و مادرش اختلاف داشتن و طلاق گرفتن و شوهرم از بچگی با داشتن خاطره بد از مادرش، دور از مادر در واقع بی مادر بزرگ شده. با این حال هیچ ارزشی برام قایل نیست. هیچ دلم نمیخواد باهاش رابطه داشته باشم.

@rastin_ramtin

من تازه متوجه شدم که همه این کارها مقصرش برادرشوهرم بوده الان که با هم قهر هستن و با من خوب شده میفهمم