خواستگارهام به دلم نمیشینن

سلام دختر ۲۶ ساله لیسانس حسابداری دارم و شغلم چاپ و طراحیه

هر خواستگاری میاد کارش کارگر کارخونست و تحصیلات نداره و سنش سی به بالاست و هیچ کدوم رو صورتشون رو دوست نداشتم...

دارم افسرده میشم از اینکه قصد ازدواج دارم و کسی هم سطح من نیست

میگن کسی که قسمتت باشه با همون نگاه اول که دیدیش دلت یه حالی میشه و به دلت میشینه ، آیا این واقعیته؟یعنی من اینجور نشدم یعنی فرد مورد علاقم رو پیدا نکردم هنوز؟

منو برای کار و بقیه موضوعات راهنمایی کنید خواهش میکنم...

من متولد دهه هفتادم و اون شخص دهه شصت،۷سال تفاوت سنی داریم،کارش هم کارگر کارخونست

چیکار کنم کسی به دلم بشینه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل چاپ و طراحی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
نه تنها ما مشاوران بلكه هيچ فردي قدرت جادويي نداره كاري كنه كسي به دل كسي بشينه اينكه قسمت افراد چيست هم يك باور قديميه و فكر نميكنم اونقدر پايه و اساس داشته باشه
ببينيد به نظرم شما خيلي نياز به خودشناسي داريد علايق و خواسته هاي خودتون اشنايي با خودتون و كار روي عزت نفستون ازدواج همه هويت و شخصيت يك نفر نيست ميتونيد به زمان خودش وقتي اگاهيتون بالا رفت يك همراه پيدا كنيد كه حتي اگر كارگر هم بود حالتون باهاش خوب باشه چون مبناي انتخابتون عوض بايد بشه بجاي پست و موقعيت و سن بايد مواردي مثل شخصيت و رفتار و اخلاق مهم باشه
براي ازدواج هيچ زماني دير نيست .