دروغگویی همسر و فکر به طلاق

سلام . ۴ ساله ازدواج کردم وقتی رفتم سر خونه زندگیم متوجه شدم همسرم بهم دروغایی گفته و متوجه اعتیادش به ترامادول شدم کمکش کردم ترک کنه .بعدش متوجه شدم یک سری از طلاهامو یواشکی فروخته. رشته تحصیلیش معماری بود و کارای پیمانکاری انجام میداد چون تو کارش نظم و مدرک نداشت کلی بدهی بالا آورد و مجبور شدیم تاوان اونو بدیم ولی یک بدهی ۶۵ میلیونی که ایشون دستخط داده بودن بابتش همچنان موند. چند ماه بعد از ترک قرصش باز متوجه شدم قرص میخوره همچنان بهم دروغ میگفت به مدت ۱۰ ماه با حالت قهر رفتم خونه پدرم ولی متاسفانه منو حمایت نکردن و بعد ترک قرص ایشون بازم منو برگردوندن. چند سری ازش آزمایش گرفتم برای اعتیاد منفی بود ولی دروغ گفتنش تمومی نداره به من میگفت حقوق عقب افتاده دارم در حالی که همه حقوقشو گرفته بود از طرفی بخاطر اون ۶۵ میلیون بدهی درگیره و متوجه شدم جعل سند هم انجام داده و طرف داره با اون تهدیدش میکنه. تو اون ۱۰ ماه چند سری مشاوره رفتیم خودمم کارشناسی روانشناسی دارم ولی متاسفانه این آدم از دروغ گفتن دست بر نمیداره و حتی مشاورم چند جلسه طول میکشه این آقارو بشناسه. به نظرم تنها راه خلاصی جدا شدن از این آقاست لطفا منو راهنمایی کنید هر جور باهاش رفتار کردم از دروغ گفتن دست برنداشت انگار جزیی از رفتارش شده و بخاطر اینکه پذیرای اشتباهاتش نیست سعی میکنه همه چی رو پنهان کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست عزیز
ناهنجاری های رفتاری ای که از همسرتون شرح دادید ریشه در مسائل شخصیتی خیلی عمیقی داره که درمان اونها خیلی سخت یا تقریبا غیر ممکنه و اصل اول تغییر که خواست خود فرد هست در همسر شما وجود نداره، ریسک ادامه ی زندگی مشترک با ایشون بالا هست به دلیل اینکه حاشیه های پیامدهای رفتاری ایشون شما رو هم درگیر میکنه و آسیب زننده هست ، اما تصمیم به طلاق یک امری هست که نیاز به بررسی بیشتر و زمینه سازی داره باید ببینید آیا امکان جدا شدن و استقلال چه به لحاظ مالی چه به لحاظ حمایتهای عاطفی برای شما چقدر وجود داره و چقدر نیاز هست که این زمینه ها رو در خودتون تقویت کنید. حتما چندین جلسه پیاپی به یک مشاور حرفه ای حضوری مراجعه کنید و برای شخص خودتون و تصمیم درباره زندگیتون کمک بگیرید تا به تصمیم نهایی در این باره برسید . موفق باشید