سلام من وقتی ناراحتم احساس نفس تنگی میکنم شبا وقتی میخوابم احساس خفگی دارم یعنی با احساس خفگی از خواب پا میشم و انگار نفس کشیدن تو خواب یادم رفته دیگه کلافه شدم نمیتونم بخوابم مشکلم چیه میگرنم دارم ارثیه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام وخسته نباشید برای حل مشکلتان بهتراست با کلینیک های مربوط به مشکلات خواب ودرمان انها وهمچنین متخصصین گوش وحلق وبینی وروانپزشکی مشاوره کنید ،