باسلام

دختر ۶ ماهه ای دارم که از بدو تولدش یه (لکه بنفش کمرنگ با چند نقطه قرمز رنگ دور آن) روی کمرش قسمت راست وجود داره به دو تا دکتر مراجعه کردم که گفتن رگ های عروقی هستش و تا ۴ یا ۵ سالگی رفع میشود خود به خود و نیاز به درمانی ندارد من واقعاخیلی نگرانش هستم و ترس میکنم که مشکلی براش پیش نیاد ممکنه مشکل بزرگی باشه و نیاز به لیزر داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
با توجه به محل آن باید معاینه دقیق مهره های کمری انجام شود. اگر معاینات نرمال باشد تا وقتی که از نظر سایز و رنگ وسطح آن فرقی پیدا نکند صبر کنید . همچنین اگر برطرف نشد ،میتوانید از درمان لیزر برای زیبایی استفاده کنید.