مشاور حقوقی

سلام من همسرم دوساله فوت شده ی دختر پنج ساله دارم الان با ی اقایی ازدواج کردم ..با این شرایط پدربزرگش اگر ادعا کنه میتونه بچه رو ازم بگیره یا ن؟ ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
حضانت در قانون به معنای مراقبت و نگهداری از فرزند می باشد و این مسیله با بحث ولایت و مسایل مالی متفاوت می باشد
براساس قانون حضانت فرزند با پدر و مادر می باشد و در صورت فوت دیگری این حق به فردی که زنده است تعلق میگیرد
در خصوص سوال شما باید عرض کنم که ازدواج شما در صورت  زنده بودن همسر ایجاد مشکل و سلب این حق می شد
به عبارتی جد پدری حقی در گرفتن حق حضانت از شما به سبب ازدوج ندارد مگر همراه دادخواست دلایل خود مبنی بر عدم شایستگی شما در نگهداری فرزند مطرح شده و دادگاه بپذیرد