عوارض آرتریت روماتویید

باسلام من ۲۴ ساله هستم و پارسال زایمان زودرس در هفته ۲۵ داشتم. و بچم نموند ولی بعدش آرتریت روماتویید گرفتم و دکتر میگه نمیشه داروهامو قطع کنم لطفا برای بارداری راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بستگی به شرایط و وضعیت بیماری شما  دارد باید با پزشک متخصص روماتولوژی مشورت داشته باشید به  نظر یک پزشک اکتفا نکنید موفق باشید