آرتریت روماتوئید و اقدام به بارداری

سلام خسته نباشید،۲۸سالمه و چندماهی میشه که متوجه شدم آرتریت روماتوئید دارم یعنی پسوریازیس مفصلی دارم روزی ۴تا سولفاسالازین و یه دونه پردنیزولون ۵ استفاده میکنم قصد بارداری دارم و دکتر روماتیسم و زنان باوجود این قرص اجازه بارداری دادند اما میترسم این قرصا روی جنین تاثیر بزارند،لطفا بنده رو راهنمایی کنید که باوجود این قرصا میتونم برای بارداری اقدام کنم؟خواهش میکنم جواب بدین

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. اگر علايم شديد است و نياز به  مصرف دارو دارید مشكلى نيست ولى براى احتياط اگر سه ماه اول دارو مصرف نكنید بهتر است. حداقل پردنیزولون رو مصرف نکنید بهتر است. موفق باشید
ولی اگه دکتر روماتولوژی اوکی داره مشکلی نیست