32سالمه، سه فرزند پسر 10 و 7 ساله و10 ماهه دارم. به محض مریض شدنشان یا تب شدید، یا هر بيماری که طول بکشه، من شدیدا افسردگی میگیرم و در تنهایی گریه میکنم، شبها خوابم نمیبره، اگر نوزادم بيمار بشه، بدتر خودمو ميبازم. همسرم اصلا توجهی به خونه و بچه ها نداره و بفکر کارشه همش ،من همیشه بعد از بیماری بچه هام، مریضی روحی ميگيرم. چکار کنم، اينجور نباشم.؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم نگرانی شما را درک میکنم.هر مادری با بیمار شدن فرزندانش ناراحت و نگران میشود و شما هم از این قائده مستثنی نیستید. اما شما در کلامتان به مواردی اشاره کردید از جمله بیماری روحی و گریه وشب بیدار ماندن ها به دنبال بیماری فرزندانتان. در واقع واکنش شما به این رویداد ها طبیعی نیست و باید بررسی شود. پس در اولین فرصت از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید. احتمال دارد شما دچار افسردگی پس از زایمان شده باشید  که امری ست طبیعی .دست تنها بودن شما هم در این موضوع میتواند فشار زیادی به شما بیاورد. اگر کسی را دارید میتوانید از همراهیشان در چنین موقعیت هایی بهره ببرید . با مراجعه به روانشناس  حضوری به راحتی این موضوع بر طرف میشود. اصلا نگران نباشید. موفق باشید.