سلام وقت بخیر من در مهریه خودم درخواست به نام زدن 3 دانگ از 6 دانگ یک طبقه آپارتمان سنددار از همسرم را داشتم که ایشان قبول نکردند و گفتند ما باید با هم زندگی مشترک شروع کنیم بعد به نام میزنن بنده اصرار کردم و ایشان در بنگاه یک قولنامه تنظیم کردند مبنی بر اینکه در فلان تاریخ ( تاریخ ذکر شد) 3 دانگ مهریه منو به نام میزنن و مشخصات کامل آپارتمانشون در قولنامه ذکر شد. ولی چون من برای 3 دانگ قولنامه گرفتم دیگه تو مهریه ام حرفی از خونه زده نشد و فقط سکه و طلا هست و یک قولنامه از خونه دارم. الان سوال من اینه که این قولنامه ارزش دارد یا خیر؟ و اگر در همان تاریخ ذکر شده در قولنامه 3 دانگ من به نام بنده نخوره بعد باز این قولنامه اعتبار دارد؟ و اگر این منزل بفروش برسد بنده حقی بر 3 دانگ خودم دارم یا نه؟ از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم♥

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. بله اگر قولنامه بصورت صحیح تنظیم شده باشد ایرادی نداره و پس از تاریخ ذکر شده در قولنامه می توانید الزام همسرتان را به تنظیم سند رسمی انتقال بنام شما درخواست کنید و اگر اقدام نکردند ناچارا اقدام به طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی از طریق دادگاه نمایید.

2. قولنامه تنظیمی ارزش و اعتبار خود را دارد. موضوعی که هست اینکه در قبال سه دانگ مذکور مبلغی نوشته شد ایا پرداخت شده و یا در قالب صلحنامه نوشته شده که همه این موارد باید بررسی شود تا بتوان نظر قطعی داد.

3. چون سه دانگ را بنام شما منتقل کرده اند در نتیجه نسبت به ان در صورت اقدام به فروش یا انتقال مرتکب جرم کیفری می شوند مگر این که رضایت شما را کسب کنند.

با در دست داشتن مدارک حضوری با وکیل مشورت کنید

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضاییو قانونی را بعنوان اخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید