بی اعتمادی به همسر برای قولنامه ماشین

سلام خسته نباشید.

من مشکلی که با شوهرم دارم اینه که من الان طلا هایی که پس اندازم بود رو فروختم چون فکر کردم میخواد برام ماشین بخره یعنی فکر میکنه پدرم اینا میدن چون نمیدونست پس انداز خودم هست.

حالا من گفته بودم به اسم خودم باشه چون موضوع مهمه برام،‌ (شوهرم نرمال نیست همش میخواد منو طلاق بده).

امروز با من دعوا کرد که تو رو نمیبرم برای قولنامه ماشین خودم میرم. منم بهش اعتماد ندارم احساس میکنم میخواد پولو برای خودش برداره. چون آدم بدیه. به نظرتون چیکار کنم. کاش زودتر جواب بدید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر.
شما در صورت عدم اعتماد به همسرتون بهترین کاری که میتونید انجام بدید این هست که پس اندازتون رو در اختیارش قرار ندید و  خودتون ویا از افراد خانواده که بهشون اعتماد دارید کمک بگیرید برای خرید ماشین.
موفق باشید