بنده 16 ساله 90 کیلو دارم آیا اضافه وزنم باعث درد مفصلی میشود چند وقته کبد و طحال و مفصلم درد میگیرد از یکی پرسیدم گفت واسه چاقیه و درسته

راستی یک هفته هست دارم میرم باشگاه بدنسازی و قهوه سبز مصرف میکنم خوب هو موثر هست؟ اگر پیامم به دستتون رسید لطفا جواب بدید و یک رژیم لاغری برام بنویسید

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت مرد شغل درس میخونم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
قدتون رو ذکر نکردید
اگر چاقی یا اضافه وزن دارید اون هم در این سن سریعا باید به وزن نرمال برگردید
وزن اضافی به زانوهاتون فشار میاره در نتیجه فعالیت بدنی(و همینطور تمرینات بدنسازی) شما نباید به گونه ای باشد که به زانو ها آسیب بزنه
در کنار بدنسازی حتما رژیم کاهش وزن داشته باشید
قهوه سبز برای سن شما توصیه نمیشه