درد مفصل دست

63 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. درد گرفتن مفصل دستهام بی دلیل به چه علت است؟

یه دفعه و بی دلیل انگشتهام درد میگره یا سر شونه ای دستم تا چند ساعت هم دردش ادامه داره

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

شايد فعاليت سنگين يا حركت ناگهانی در روزهای اخير داشتيد كه در حال حاضر ايجاد درد كرده است. در صورتی كه قبلا سابقه نداشته ايد می توانيد برای كاهش درد از يخ استفاده كنيد.

سعی كنيد فعاليت ها به ويژه فعاليت های تكراری مثل رنده كردن ، چلاندن و ... را محدود كنيد و به مفاصل دست استراحت دهيد.